فواید و مضرات چای سبز – چای سبز و فشار خون

فواید و مضرات چای سبز

در این مطلب قصد داریم شما رابا فواید و مضرات چای سبز و چای سبز و فشار خون بیشتر آشنا کنیم

فواید و مضرات چای سبز صد در صد ارگانیک شرکت مانترا که به صورت تخصصی دمنوش های گیاهی و چای سبز و سیاه تولید می نماید،

مناسب مخاطبین مشکل پسند تمام دنیا می باشد.

طبیعت: دارای طبع سرد است.

فواید و مضرات چای سبز جلوگیزی از پوسیدگی دندان:

عصاره برگ چای سبز دارای اثرات ضد میکروبی است و از ایجاد پلاک و پوسیدگی دندان جلوگیری می‌کند.

5خاصیت چای سیاه - عوارض زیاد خوردن چای سیاه فواید و مضرات چای سبز - چای سبز و فشار خون

فواید و مضرات چای سبز حفاظت از قلب:

دانشمندان ماده ای شیمیایی را در چای سبز شناسایی کردند که در حفاظت از قلب در برابر آسیب های مختلف موثر است.

خواص چای سبز کاهش فشار خون

مصرف نیم تا ۵/۲ فنجان چای سبز در روز احتمال بروز پُرفشاری خون را تا ۴۶ درصد کاهش می دهد.

جلوگیری از دیابت:

چای سبز قادر است از عوارض ناشی از دیابت مانند آب مروارید و بیماری های کلیوی به طور معجزه آسایی جلوگیری کند.

با مهار کردن فعالیت آنزیم آمیلاز بزاق و روده که مسئول هضم نشاسته است، باعث می شود که نشاسته با سرعت آهسته تری بشکند

و در نتیجه قند خون با سرعت کمی بالا برود.

چای سبز و سرطان:

طبق علم سرطان شناسی، آنتی اکسیدان موجود در مواد غذایی و بدن باعث کاهش ابتلا به سرطان بوده و ۱۰۰ برابر تاثیرگذارتر

از ویتامین C و ۲۵ برابر تاثیرگذارتر از ویتامین E می باشد. (با توجه به اینکه  ویتامین C و E به عنوان دو آنتی اکسیدان مهم در علم پزشکی شناخته شده است).

 جوانی و زیبایی:

از آنجایی که آنتی اکسیدان در چای سبز باعث شادابی و طراوت در پوست شده و پوست را جوان نگه میدارد باعث شده

که پزشکان طب سنتی یا  طب ایرانی برای جوانی و شادابی پوست این دمنوش را به مخاطبین خود پیشنهاد دهند

و یکی از تاثیرات، آنتی اکسیدان موجود در آن از پیری زودرس و پیر پوستی جلوگیری می نماید.

کاهش وزن:

یکی از خواص چای سبز و آنتی اکسیدان موجود در آن شکستن مولکول های چربی و چربی سوزی در بدن می باشد

که اگر برنامه ریزی روزانه مناسبی برای مصرف آن داشته باشیم می توانیم از خاصیت چربی سوزی آن در جهت لغری و تناسب اندام بهره ببریم

زمان مناسب نوشیدن:

نحوه مصرف این دمنوش جهت کاهش وزن دو ساعت پس از صرف غذا در وعده های غذایی است.

علت  اصلی پیشنهاد مصرف دمنوش با دو ساعت تاخیر بعد از صرف غذ ابه علت عم دفع آهن موجود در مواد غذایی می باشد و بدین ترتیب آهن فرصت کافی برای جذب در بدن را دارد.

چای سبز و فشار خون:

بهترین میزان مصرف،  سه لیوان در روز طبق متن فوق می باشد و دلیل آن طبع سرد چای بوده که باعث گرایش مزاج مصرف کننده

به سردی می شود مخصوصا در خانم ها که طبعشان بیشتر متمایل به سردی است. نکته قابل توجه این می باشد که مصرف زیاد آن باعث افت فشار خون می شود.

۱۳۹۸-۱۰-۲ ۲۳:۳۱:۰۴ +۰۳:۳۰۱۳۹۸-۰۵-۰۸|

در باره نویسنده :

ارسال
جهت دریافت مشاوره رایگان و خواص محصولات